Жінку впізнали

Відділом поліції №3 ЛРУП ГУНП у Львівській області встановлюється особа трупа невідомої жінки виявленого 04.02.2021 року в м.Львові по вул. В.Великого буд.59 А. 
Будь яку інформацію повідомляйте за телефонами +380673535804 +380322389551 або 102

ЇЇ прикмети: Вік близько 18-20 років, ріст 165 см, лице овальне, волосся пряме довге чорне, брови дугообразні, губи тонкі, ніс прямий, очі темні.

Була одягнена: худді з капюшоном чорного кольору із надписом яскраво салатового кольору, черевики чорні, спортивні штани чорні.
Особливі прикмети: Наявний пірсинг у носі та на правому вусі, на грудній клітці наявне татуювання у вигляду будильника над яким міститься надпис ; «Проснись», на шиїній ділянці нище лівого вуха наявнене татуювання у вигляді павука, на лівій стегновій частині ноги вище коліна наяне татуювання у вигляді черепа тварини з рогами, нище якого знаходиться надпис «DEATH», на лівій руці вище запястка наявне татуювання у вигляді голови людини на якій містяться літери та цифри, під яким наявне татуюванну вигляді пташки з відкритим дзюбом з якого вилазить павук, на внутрішній частині руки наявне татуювання у вигляді миші із дудкою у лапах та під даним татуюванням наявне татуювання у вигляді гілки сакури яка переплітає меч, на зовнішній частині лівої руки наявне татцювання у вигляду руки із складени мізинцем,безіменним та великим пальцями, на кисті лівої руки наявне татуювання у вигляді відкритихочей,  на середньому пальці правої руки наявне татуювання «ВРЕШ», на вказівному пальці правої руки наявне татуювання у вигляді «1 f 3» .